
~ 25 dkg liszt (25 csapott evőkanál)
~ 2 tojás
~ 5 dl tej
~ csipet só
~ 1 tk. cukor
~ fél deci olaj
~ 2 db alma
~ 1 tk. fahéj
Elkészítés:
1. Az almákat meghámozom, lereszelem, és kevés citromlével meglocsolom.
2. A tojásokat kevés tejjel felverem, majd hozzákeverem a lisztet, a sót, a cukrot, a fél deci olajat és a maradék tejet.
3. A palacsintatésztához hozzákeverem a reszelt almát, és a fahéjat.
4. Kisütöm a palacsintákat. És fahéjas porcukorral megszórom.
1. Az almákat meghámozom, lereszelem, és kevés citromlével meglocsolom.
2. A tojásokat kevés tejjel felverem, majd hozzákeverem a lisztet, a sót, a cukrot, a fél deci olajat és a maradék tejet.
3. A palacsintatésztához hozzákeverem a reszelt almát, és a fahéjat.
4. Kisütöm a palacsintákat. És fahéjas porcukorral megszórom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése