2010. február 22., hétfő

Almás palacsinta


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTQSi1ROXxsB4KuguAOS7BLLcJ-AhAZbt8nq6t7m0QR5aDwuoMnJCTkuGliaSibYTXEAAsAdM0m6rbKVgT33ASRn7WnPOFgp-xqmcU-g9im-ZP6v-jIYTZnsXWOT0ck2uIK5j1fwAElz2V/s400/alm%C3%A1s+palacsinta.jpg
Hozzávalók:
~ 25 dkg liszt (25 csapott evőkanál)

~ 2 tojás
~ 5 dl tej
~ csipet só
~ 1 tk. cukor
~ fél deci olaj
~ 2 db alma
~ 1 tk. fahéj






Elkészítés:
1. Az almákat meghámozom, lereszelem, és kevés citromlével meglocsolom.
2. A tojásokat kevés tejjel felverem, majd hozzákeverem a lisztet, a sót, a cukrot, a fél deci olajat és a maradék tejet.
3. A palacsintatésztához hozzákeverem a reszelt almát, és a fahéjat.
4. Kisütöm a palacsintákat. És fahéjas porcukorral megszórom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése